PVS-31C/CL-MOD

 • 0 kr

PVS-31C-MODTaktiska Dual-Tube Night Vision GogglesFördjupa dig i den oöverträffade situationsmedvetenheten som tillhandahålls av PVS-31C-MOD, skapad med ytterst

Kontakta oss för mer information och offert!

Artikelnummer: 224
Dela

PVS-31C-MOD

Taktiska Dual-Tube Night Vision Goggles

Fördjupa dig i den oöverträffade situationsmedvetenheten som tillhandahålls av PVS-31C-MOD, skapad med yttersta expertis av GSCI Advanced Photonics.

Detta formidabla glasögonsystem med dubbla rör förkroppsligar en elegant och ergonomisk lågprofilsdesign, förstärkt med banbrytande tekniska framsteg finslipade under 30 år av GSCI:s ingenjörsskicklighet. Konstruerad för att klara de tuffaste miljöerna, dess lätta men ändå robusta hölje, tillsammans med avancerad multibelagd optik, säkerställer kompromisslös bildkvalitet samtidigt som den tål vikter som är jämförbara med en pick-up och faller från två meter.

Utmärker sig med en rad exceptionella operativa funktioner, såsom momentan IR [Morse Code Capability], standard IR [Map Reading/Zero Light Capability], en extern batteriströmport, flip-up-off-kapacitet, selektiv kanalinkoppling och stuvsäkerhet mekanism ger detta glasögonsystem oöverträffad prestanda och orubblig tillförlitlighet.

PVS-31C-MOD erbjuder en myriad av valfria tillbehör, inklusive förstoringslinser, huvudmonteringssystem, batteripaket och inspelningsenheter, för att tillgodose olika operativa behov. Med kompatibilitet för 1xAA- och 1xCR123-batterier säkerställer den flexibilitet i energialternativ. Denna mångsidighet har etablerat det som det primära valet för många användare, som spänner över brottsbekämpande och militära myndigheter över hela världen.

PVS-31CL-MOD, med en perfekt design med låg profil, härledd från över 30 års ingenjörsexpertis, står som ett bevis på GSCI:s engagemang för excellens. Utrustad med banbrytande tekniska framsteg, den har egenutvecklad GSCI-VIVID högpresterande främre och bakre optik, den lättaste optiken som finns på marknaden, som ger en kristallklar bild. Faktum är att detta glasögonsystem med dubbla rör är ett av de lättaste alternativen som finns.

Som en av de få globala tillverkarna har GSCI Advanced Photonics ett stort lager av bildförstärkarrör (IIT) från olika praktiskt taget alla IIT-leverantörer – vilket säkerställer att kunderna får snabb leverans på alla kvantiteter PVS-14C-system utrustade med alla IIT:er: Gen. 2 +, Gen. 3, ECHO*, ECHO* Elite, 4G*, 4G* Elite och 4G* Elite Plus i grön eller vit fosforkonfiguration med FOMs upp till 2400+. Vi erbjuder denna mörkerseendeenhet till våra auktoriserade distributörer i OEM slanglösa kit.

Mest populära alternativ och tillbehör

 • MVP-240  – Multi-Voltage Battery Pack
 • TICON – Thermal Clip-On-tillbehör för mörkerseende
 • HMH-1 – Hjälmmonteringssele
 • NVR-714D – Digital Recorder

PVS-31C-MOD Funktioner

 • Ultralätt och kompakt
 • Dubbelrörsobservation
 • Exceptionell situationsmedvetenhet
 • Stow säkerhet och flip-up-off funktioner
 • GSCI-VIVID Premium Optics Upgrade (PVS-31CL-MOD)
 • Extended Range Observation
 • Robust aluminiumhölje
Teknisk data


PVS-31C-MOD

PVS-31CL-MOD

Linssystem

27 mm. f/1,2

27 mm. f/1,2

Dioptrijusteringsområde

-6 ... +2

-6 .. +2

Proprietär GSCI-VIDID Premium Optics
Nej

Ja

Optisk förstoring

1X

1X

Synfält (FOV)*

40°

40°

Interpupillärt justeringsområde
50 mm ... 90 mm
50 mm ... 90 mm
IR-belysning

Ja: Inbyggd

Ja: Inbyggd

Instant IR-On-knapp
Ja
Ja
Ljussensor

Ja: Inbyggd

Ja: Inbyggd

IR LED-indikator

Ja

Ja
LED-indikator för starkt ljus

Ja
Ja
LED-indikator för lågt batteri

Ja
Ja
Stow säkerhetsfunktion

Ja
Ja
Funktion för selektiv kanalengagemang
Ja
Ja
Flip-Up-Off-funktion

Ja
Ja
Extern strömport

Ja

Ja

Kraftkälla

1x AA, 1x CR123 eller MVP-240

1x AA, 1x CR123 eller MVP-240

Batteritid (AA / CR123)

40 timmar

40 timmar

Batteritid på MVP-240

240 timmar

240 timmar

Miljöskydd

Vattentät

Vattentät

Driftstemperatur

-40°C .. +50°C

-40°C .. +50°C

Mått

108 x 105 x 70 mm

104 x 105 x 70 mm

Vikt

465 gram**

385 gram**

Garanti
7 år, begränsad
7 år, begränsad
* Synfältsvärden (FOV) är giltiga om systemet är utrustat med ett 18 mm bildförstärkarrör
** Enhetens vikt utesluter en IIT på grund av dess viktvariationer. Typisk vikt för en IIT är mellan 70 och 85 gram enligt IIT-tillverkares specifikationer.
Specifikationerna presenteras endast för optisk-elektronisk-mekaniska sammansättningar och inkluderar inte tekniska egenskaper för bildförstärkarrör.

LUX-14™

Kommer inom kort!

PVS-14C/CL

Kommer inom kort!

PVS-7/PVS-7-MOD

Kommer inom kort!