GSCI Advanced Detection Systems

GSCI Advanced Photonics

Presenterar stolt en banbrytande teknik som revolutionerar detektionskapaciteten – Fusion Systems. Genom att sömlöst integrera värmebilds- och mörkerseendefunktioner erbjuder denna unika fusionsteknik användarna en omfattande och mycket effektiv lösning. Den kallas bildfusion och ger användarna sammanslagna bilder i realtid som kombinerar styrkorna hos värme- och mörkerseendedata, vilket ger överlägsen situationsmedvetenhet och måldetekteringsfunktioner.

Med hjälp av banbrytande algoritmer och avancerade bearbetningstekniker överträffar GSCI Advanced Photonics fusionsteknik förväntningarna genom att synergistiskt slå samman och förbättra värme- och mörkerseendebilder. Resultatet är en anmärkningsvärt tydlig, detaljerad och mycket informativ bild av målet. Med sina olika tillämpningar, inklusive brottsbekämpning, militära operationer och säkerhetsscenarier, är denna fusionsteknik en ovärderlig tillgång där tillförlitlig och exakt detekteringsförmåga är avgörande för operativ framgång.

GSCI Advanced Photonics Fusion Systems presenterar en formidabel lösning för att upptäcka och identifiera mål i svagt ljus och komplexa miljöer. Denna banbrytande teknik, som utnyttjar styrkorna hos värmeavbildning och mörkerseende, ger proffs inom olika områden möjlighet att utmärka sig i sin verksamhet genom att tillhandahålla oöverträffade detekteringsmöjligheter och överlägsen målidentifiering.

QUADRO-B Binocular

Kontakta oss för offert

QUADRO-SC

Kontakta oss för offert

QUADRO-CLR

Kontakta oss för offert

QUADRO-S

Kontakta oss för offert

QUADRO-SLR™ Fusionssikte

Kontakta oss för offert