Rusan-Mikron

Rusan är en tillverkare som tillverkar högkvalitativa montage för kikarsikten. Rusans rykte på marknaden växer för varje dag då dom aldrig stannar i sin produktutveckling och strävar alltid att leverera dom bästa montagen som finns på marknaden.

Företaget grundades 1983 i Kroatien men vapensmedsprocessen och tillverkningen av fästena började redan 1990. 2005 började de tillverka sina egna vapen under varumärket MIKRON och tog ett stort steg framåt 2017 när både Rusan och Mikron som företag slogs samman under ett namn RUSAN-MIKRON . Sedan dess har de blivit kända inom området för att ta fram monteringslösningar och det är där fokuset ligger just nu. Med sina exceptionella produkter har de blivit globalt kända. Grundaren Željko Rusan är fortfarande aktiv i företaget, men hans son Ivan går sakta i hans fotspår och arbetar redan hårt för att ta deras '' familjeföretag '' in i framtiden.

Snabbfästen och adaptrar till mörkeroptik från Rusan är enligt oss det absolut bästa och mest välbeprövade, prisvärda alternativet på marknaden.