GSCI Laser Rangefinders
Avancerade laseravståndsmätare från GSCI Advanced Photonics representerar banbrytande teknologi designad för att ge oöverträffad noggrannhet och tillförlitlighet inom det kritiska området avståndsmätning. Dessa avancerade instrument är speciellt konstruerade för att möta de stränga kraven för militära och försvarstillämpningar, vilket säkerställer att väpnade styrkor har de taktiska fördelar de behöver i olika operativa scenarier.

QRF-4500™, QRF-1200 och CRF-1200A är produkter av precisionsteknik, med den senaste lasertekniken och optiken. Dessa avståndsmätare är designade för att tåla tuffa miljöer och stridsförhållanden och är byggda för att möta och överträffa militära standarder för hållbarhet, stöttålighet och vattentålighet. De är konstruerade för att motstå extrema temperaturer, vibrationer och stötar, vilket säkerställer att de fungerar tillförlitligt under de mest krävande omständigheterna.

Funktionerna hos GSCI Advanced Photonics laseravståndsmätare möjliggör exakt och snabb målinsamling, vilket minskar engagemangstiderna och ökar antalet framgångar för uppdraget.

Varje enhet är en höjdpunkt av teknisk innovation, som kombinerar precision, hållbarhet och avancerade funktioner för att ge militära styrkor en avgörande fördel på fältet. Dessa robusta instrument är viktiga verktyg för noggrann avståndsmätning, målinsamling och engagemang, vilket säkerställer uppdragets framgång och säkerheten för militär personal i olika operativa miljöer.

QRF-1200™

Kontakta oss för offert

CRF-1200A

Kontakta oss för offert

QRF-4500™

Kontakta oss för offert